Leaving Rehab - Welcome Home

Tisdag 21/4
Dagens humör: Berusad av lycka


Vaaa? Emil bloggar? Killen har satt sig ner o öppnat dörren till hans privatliv igen. Men för all del, dra inte för höga växlar bara för mitt tillfälliga återfall i bloggvärlden. Imorgon kan jag vara lika spårlöst försvunnen som innan.

Sammanfattar jag mitt liv under min frånvaro här i bloggen så har det hänt fruktansvärt mycket faktiskt. Och bara positiva saker dessutom. Dom få som läst min blogg regelbundet har ju ofta fått ta del av mina otaliga problem o missnöjen .. Nu leker livet och jag har inget att klaga över .. =)
Dom orosmoment som störde min harmoni i livet har jag avlägsnat så nu är det bara tummen upp & glada miner.

Har även varit i Thailand under mitt blogguppehåll. Sååå underbaart.. det var första men absolut inte sista resan dit. Kan nog säga att Thailand var den sista pusselbiten i min väg tillbaka (som jag så frenetiskt bloggade om innan mitt senaste försvinnande =P)..  Thailand var den sista tentan. Som jag klarade... så nu har man examen i Lycka!! Yeah!! =)

Allt jag tänker skriva tills vidare.. skulle kunna skriva en roman om dom senaste månaderna med thailandresan o alla känsloresor men vi rundar av här. När det bara flödar med positivitet i detta inlägg! =P

Puss i Ljumsken

RSS 2.0