Addiction


"The thing about addiction is that it never ends well, because eventually whatever it is that was getting us high stops feeling good ... and starts to hurt . . ."

Change is Everything

Torsdag 12/2
Dagens humör: Helglängtan


Ja, jag längtar verkligen till imorgon runt fyra tiden.. Då jag öppnar ytterdörren, kliver in, kastar av mig arbetskläder o drar på mig mysbyxorna. Helg och ledighet. Det längtar jag efter.
Jobbade hela förra helgen vilket visserligen var bra med tanke på min ekonomiska situation men nu förtjänar jag verkligen att sova ut =)

Vart ju på hockey i Tisdags där Frölunda vann komfortabelt mot Brynäs. Inte tack vare att dom var bra utan att Brynäs var usla. Rätt tråkig match att syna men men. Tre poäng!

Blev erbjuden att följa med på en fyra dagars semester i fjällen, närmare bestämt Hemsedal. Gratis resa och boende, Ja tack. Men det blev ändå nej tack på nåt outgrundligt sätt. Ne, jag hade inte kunnat få ledigt ändå + att jag var med om traumatiska upplevelser i min barndom med just pjäxor, skidåkning o norska fjäll inblandat. Så mitt skidintresse e aningen svalt. Dålig kombination.

Kognitivt beteende, det är ju det jag fördjupar mina kunskaper om just nu. En lite finare sammanfattning av mitt problem i dagsläget helt enkelt...
Att låta tankarna styra handlingarna gör jag ju redan nu på sätt o vis .. men att låta dom RÄTTA & VETTIGA tankarna styra är ju målet med hela processen/förändringen.
Så jag måste lära mig att tänka förnuftigt och realistiskt, alltså rätt.. Se verkligheten i ögonen. Ja, möta och inse verkligheten o dagens situation och att dom rätta och postiva tankarna kan få mig på rätt stig. 

Laddade hem Greys Anatomy säsong 1-5 idag. 38 Gb McDreamy & Co =D .. Kan bli ett maraton i helgen, inte omöjligt alls. 

Fick dessutom reda på min premielön (bonus) innan jag skulle stämpla ut från jobbet. Så nu kan jag planera utbyggnaden av altanen, kanske en ny tv och en hund? En Cavalier King Charles Spaniel kanske =P .. 

Puss i Ljumsken 

Time To Find Myself

Tisdag 10/2 (2009)
Dagens humör: Besluten om Förändring


Lucia... det var då jag bloggade senast!! Två låånga månader sedan. Jul och nyår har hunnit passera och ett nytt år har tagit sin början. 
Det är ju naturligtvis så att det har hänt massvis under mitt blogguppehåll men det skiter jag i att återberätta =P .. Det är dags att blicka framåt, inte bara i denna bloggen, utan även i livet. 

Har liksom hamnat i någon slags "svacka" igen, uppskattar inte saker och ting som jag borde. Känner inte glädje åt sånt som alltid drog upp mina smilband innan. Tar inte vara på dagarna utan låter dom rinna iväg. Och det jobbiga är att man vet vad problemet är, vad det är man måste fokusera på att förända. Att man vet problemet utan att göra något åt det. Det är ju som att självmant välja en mer sorgsen variant av mig själv. Inte fan vill jag ha det så..?!

Så nu är det på tiden att jag inte bara inser vad problemet är utan även att det är jag själv som måste lägga bitarna som löser pusslet.
Problemet? det är JAG! Mitt sätt att tänka och min oförmåga att blicka framåt istället för att älta det förflutna. Det förflutna har man med sig i livet i form av minnen men viljan att leva för stunden o se positivt på framtiden är det jag måste lägga fokus på! Och det SKA jag också göra!

För att nå dit måste jag göra ett par riktigt tuffa val. Uppoffringar som är nödvändiga för att återfinna mitt riktiga och sanna jag! Vissa fall gäller det att ta avstånd från sånt som man vet försvårar eller rent av hindrar vägen tillbaka. Jag tror den svåraste utmaningen är att lyssna på förnuftet istället för hjärtat. Men klarar jag bara det är jag på god väg att hitta hem igen =) 
Följ min blogg och ta del av mina tankar och funderingar under min resa för att återfinna mitt rätta jag =P

Det är dags för föränding och den börjar idag!


Nu ska jag ta mig en dusch och laga lite mat. Ikväll blir det hockey i form av Frölunda-Brynäs. Jag vill se indianerna demolera gästerna =P

Puss i Ljumsken

RSS 2.0