Symptom of a Classic Cold

Onsdag 23/9

Vakna med ett par lätta symptom till förkylning i morse.. symtom som växte sig starkare ju längre dagen led. Till slut var jag tvungen att gå på det tunga artilleriet... Kan Jang !! :P Nu känner jag mig lite bättre än tidigare under dagen men känns fortfarande som jag har en potentiell förkylning som ligger o gror i kroppen. Får bli varm mjölk med honung innan jag tackar för idag o besöker john blund...

Varit en slitsam dag på jobbet, lång och stressig och med halsont o yrsel gjorde det inte arbetspasset lättare.. Men varför klaga? I dessa tiderna ska man vara glad att man har ett jobb att släpa sig till... Och ett hem att krypa tillbaka till :P nä, man hittar på sina egna vardagsproblem så man kan hålla sin självömkan vid liv..

Det börjar snart nalkas helg minsann. En helg som kommer bjuda på mkt trevliga aktiviteter... :) Fyller på fredag vilket även min pappa (!) gör och vi har slått samman vårt kalas med mamma (som fyller 28:e) och brorsan (som fyller 30:e) så det blir fyra flugor i en smäll :P Så mycket släkt väntas, en o annan tårtbit slinker nog ner..
På Lördag blir det lite poker me polarna på dagen och när klockan drar sig mot kvällen droppar lite tjejer in och vips så har det blivit en klassisk förfest :) Och denna gången SKA destinationen vara Göteborg!! Orkar inte med Kungälv en helg till, jag klarar det bara inte...

Dessutom väntas Oktoberfest infalla inom kort och det ger ju en legitima skäl att förtära mjöd dygnet runt, Woohoo ... lr?? :P

Puss i Ljumsken


MayDay Monday

Måndag 21/9

Så var det måndag igen. Ny vecka att plöja sig igenom. Jobbhelgen är avklarad och lagd till handlingarna. Trodde att mitt nyktra jag och den stundande jobbhelgen skulle gå hand i hand men så blev det ju givetvis inte. På lördagen gick dom skilda vägar och det slutade med ett onödigt krogbesök.
Har varit ute i kungälv dom tre senaste helgerna. Dom två färskaste utgångarna har varit ruggigt tråkiga.. Dött, trist, deprimerande :P Nä, men det har varit riktigt dåligt med folk i kungälvs nattvimlet. Tror att den grymma utgången för tre helger sedan med kollegorna som faktiskt ägde rum i kungälv höjde mina förväntningar och inställning till utekvällarna på hemmaplan.. Men som sagt, dom två senaste helgerna har malt sönder det som den helgen byggde upp :P
Men saken är att om man är en go gäng (crazy meningsuppbyggnad som faktiskt är korrekt ;P) så behöver man inte leta sig till ngt flashigt ställe utan man drar festen dit man är, man är festen helt enkelt..

Annars har denna måndag bjudit på det vanliga, jobb --> träning --> ordentlig middag --> filmkväll... fast filmkvällen blir inte hos brorsan som sliter på jobbet utan i sin ensamhet.. vilket jag inte har något emot, jag är inte den översociala som måste ha folk omkring sig hela tiden. Jag uppskattar egentid :P

Tre saker jag stör mig på just nu:

¤ Russinkunder
¤ Socialdemokraterna (egentligen hela oppositionen o dess mediokra politik)
¤ Överskattade filmatiseringen av Stieg Larssons böcker (har man läst boken är det skottpeng på att säga att filmerna speglar böckerna på ett rättvist sätt)

Nu tror jag bestämt att det är dags att runda av ...

Puss i Ljumsken

Chill & Soft Weekend

Fredag 18/9

Fredagkväll, skulle egentligen dragit med Frida o Richard på bio men orkade inte. Är helt slut. Blev ett segt arbetspass idag som följdes av två timmar energisk tennis me Skåneman. Jag vann!! 5-7, 6-4, 7-5 :P Tur de för är en sååå dålig förlorare :P
Kom hem för någon timme sedan o med tanke på att jag ska upp 05.00 imon så kändes en nio-bio lite överkurs.. när jag redan nu har tunga ögonlock liksom.
Fick handlat lite go mat innan jag hamna här vid datorn så imorgon efter jobbet ska jag laga lite gourmetmiddag :) myys!

Var ledig igår men gjorde inte väsentligt mycket trots möjligheterna. Nicole kom över en stund på dagen och åt pizza, det var la torsdagens höjdpunkt typ... haha, måste ta vara på dom lediga dagarna lite bättre framöver. Dega sig igenom tillvaron är inget som håller i längden. Aktivera dig Emil !!

Nu väntar en jobbhelg vilket kommer rätt lägligt. Verkar inte vara något vidare party på g ändå så varför inte tjäna lite cash istället? Nästa helg blir det nog mer drag då moi fyller år :P .. ska man försöka samla lite polers och möta nattvimlet med bästa partyhumör :) ..

Puss i Ljumsken

Autumn, Dark but Cosy

Tisdag 15/9


Fan kyligt att dra ner för munkegärdebacken på morgonen nu för tiden. Jobbiga trista höst som knackar på! Börjar snart bli tider där tända ljus, kvällste och filten blir viktiga detaljer i ens vardag. Bara sällskap som saknas då ..
om man ska se något positivt med hösten så är det ju faktiskt så att mysfaktorn är bra mycket högre när det börjar bli lite mörkt om kvällarna =)

Varit en lugn och kort dag på jobbet idag. Kom hem redan vid tolv och väljer då det sämsta alternativet som finns. Att lägga sig i sängen o glo på tv. Tog ju inte många minuter innan jag låg där i fosterställning med saliv i mungipan och snarkade.
Sjukt skönt att väl sova middag men att sedan vakna o försöka återgå till ett normalt beteende är ju en lite mer problematisk uppgift. Enormt slö och vilsen är man. 
Men nu har man iallafall ätit en lätt lunch och satt sig här.  Hade mina tankar på att träna vid fyra-fem med brorsan men han hade fått förhinder så skjuter upp träningsplanerna till imorgon istället. Som sagt, är slööö och vilsen.. Då ska man inte gå och lyfta skrot. 

Något som är mer lockande är att få massage. Och det är precis vad som händer Emil ikväll. Richard och Frida kommer över så ska jag vara fröken Fridas försökskanin. Hon pluggar till massör och vill ha olika personer att öva sina skills på. Vad gör man inte för vännerna, klart man tar en för laget o ställer upp! =P   

Låttips:

August - Love Not War ( http://www.youtube.com/watch?v=08ego7u_ZAQ )

Puss i Ljumsken


One Last Chance

Måndag 14/9
Redo för nystart !!


Shit, återigen sitter jag här och ska ge bloggen ett försök ... sista chansen sen får det vara nog, då lämnar jag bloggvärlden. Men först ska jag som sagt ge bloggandet one last chance..

När bloggade jag senast? April..! Och inlägget innan det? Februari..! O nu sitter jag här typ ett halvår senare och ska ge mig på det igen. Fasike, senast man blogga hade man sommaren att se framemot.. man var nyss hemkommen från Thailand och livet lekte. Inte för att det inte leker nu för mår bättre än någonsin men just det att sommaren är förbi nu o att vi helt enkelt drar mot en tristare årstid är ju lite synd.

Summerar man sommaren kan man väl säga att jag valde helt rätt veckor att ha semester på.. Tog dom enda soliga veckorna så där vart man ju lyckligt lottad. Sommaren är alltid en händelserik årstid. Man är mer benägen för äventyr och helger och vardagar liksom flyter samman.. finns inte den där skarpa gränsen som under resterande år där det e regel på att man ska knega o ha tråkigt på vardagar o sen får man ha sitt roliga på helgerna.
Nää, det är det som gör sommaren så skön. Varje dag erbjuder samma möjligheter :P..

Ingen idé att blicka tillbaka o försöka återge Emils sommar i detalj. Den var klart godkänd, thats it :)

Måndag idag o veckan har börjat med det sedvanliga fryspasset 5-15 o det minst lika sedvanliga träningspasset med kollegorna därefter. Dagens team bestod av magnus, annelie o johan.. Nu har jag precis pressat i mig en burk tonfisk och ska dra mig till brorsan där det bjuds på filmkväll :)
En bra start på veckan helt enkelt!! 

Puss i Ljumsken


RSS 2.0