Concept of Happiness

Tisdag 30/9
Dagens humör: Positivt Överraskad


Älskade alltid lagertjänsten innan, kanske gör det fortfande för den är soft men kanske lite väl lugn ibland. Som idag, var klar med alla arbetsuppgifterna omkring tiotiden vilket betydde att jag hade 3 timmar att slå ihjäl till hemgång. Skulle och borde hjälpa någon annan avdelningen men man är så extremt inne i chill-mode så man klarar inte den tempoförändringen =P

Slutade iof inte efter lagertjänsten idag utan det vart ju den där ångestladdade utbildningen, MTK. Men till min förvåning var det faktiskt ett intressant seminarium. Diskuterade energi och inställning vilket fångade min uppmärksamhet. Tänkvärt att det helt och hållet är en själv som bestämmer hur sin dag ska se ut. Drar man sig upp och jämrar sig över att solen inte ens hunnit gå upp och att det säkert kommer vara jättetradigt på jobbet så kommer det med största sannolik också bli en rätt medioker dag med tanke på att man ligger inne med fel inställning och negativ energi. Men om man istället skulle stiga upp och se möjligheter, helt enkelt bestämma sig att det ska bli en rolig och tillfredställande dag, då har man rätt inställning och positiv energi =) Så enkelt det kan vara egentligen att få en bättre vardag =P

Får tipstacka Gabban som fick mig att se filmen Felon. Jag är svag för fängelsefilmer så jag visste redan innan den synades att jag skulle vara tillfreds men den var bättre än så. Grym film, helt klart sevärd! Livets hårda vardag innanför murarna. En film som berör! Så betyget 4/5 är nästan i underkant för den snuddar på full pott.

Kan ju göra en liten lista på mina filmbetyg =P Tar med dom senaste 10 jag sett och bygger på den allt eftersom =)


Felon (4/5 stark)
Batman - The Dark Knight (3/5 stark)
Kung Fu Panda (3/5)
Folds Gold (3/5)
Hancock (3/5)
Untraceable (3/5 svag)
Vantage Point (2/5 stark)
Wall-E (2/5)
Hellboy 2 (2/5 svag)
Hell Ride (1/5)


When your life is defined by a single action, you change the concept of time


Puss i Ljumsken


Broadcast Yourself

Måndag 29/9

Dagens humör: Sammanbiten

Det finns saker jag ogillar, starkt! Till exempel när man vaknar och tror att klockan inte är mer än ett-två. I tron att man bara har att somna om sneglar man på klockan av ren vana men inser förskräckt att det är mer än väl dags att kliva upp. Det hände mig imorse och det fick mig att bli lite bitter. Leendet kom först tillbaka efter frukosten på jobbet vid tio-tiden.  Dels för händelsen jag nyss beskrev men även för att man missat att bemanna min avdelning så stod helt jäkla utlämnad på värsta dagen. Men det löste sig tillslut och nu mår Emil bara fint =)

Calle. Det är min otäcka granne. En man i sina bästa dar, eller nja, i sina sista. Han har inte terroriserat mig det senaste men det är för att jag går på tårna i min egen lägenhet för att inte reta upp honom =P Han är rätt (omedvetet) underhållande  och man kan inte göra annat än att ta honom med en nypa salt, Trots att han nog har total avsaknad av humor. Men hur lätt är det att ta en liten fossil som pratar som Greger i nile city på allvar? =P

Börjar bli en riktig film-recensent =) Filmvalet denna kväll blev Utan Spår (Untraceable) och jag ger den faktiskt godkänt om än svagt. En film som har lite influenser från både saw-filmerna och seven men även spelar med på det ökade behovet/intresset bland folk att synas med hjälp av internet (känner mig träffad =P). Broadcast youself som youtube skriver.
Filmen var iallafall helt okej uppbyggd och innehöll en del spänning men var aningen förutsägbar. Kanske ska börja betygsätta dom ordentligt framöver! Isåfall blir det en svag 3/5. Tidigare filmer jag skådat och nämnt i bloggen är ju Hell Ride och Vantage som får 1/5 respektive en stark 2/5 =)

Puss i Ljumsken


Technique alá Matrix

Söndag 28/9
Dagens humör: Paralyserad


Nu återstår bara ett par timmar kvar av denna vecka. Det väntar mig 6 arbetsdagar innan nästa Söndag och lediga dag. Helt jävla sanslöst att jag varit så antifest en ledig lönehelg som denna, brukar aldrig banga utekvällar men nu gjorde jag det två gånger om. I fredags då jag inte orka något annat än att trycka i mig en night meal och igår då jag kom hem först vid elva från kalaset och verkligen inte hade lust att på ett par timmar komma ikapp till en normal fylla.  Brukar ofta blir så att man tappar kontrollen i dom hastigheterna =P
Kalaset var för övrigt trevligt. Roligt att se sina kussar . Låter gammal när man säger det men dom har blivit jäkligt stora. Christian är nästan lika lång som mig och fyller myndigt i December. Mikaela fyller systemålder och har blivit en ung kvinna =). Kommer ihåg när jag, mikis, mor och mormor var i Spanien. Då va hon inte mer än 11-12 , iof var jag inte heller så gammal men tiden går ändå fort.

På tisdag är det MTK-utbildning igen. Skona mig från eländet! Plugg är så otroligt tråkigt. Vet att det kan vara rätt nyttigt med att utbilda sig men önskar att man kunde utveckla matrix-tekniken då det bara är att mata in skills genom en sladd =P ..

Blev en skogspromenad en Söndag som denna. Var tvungen att utforska vildmarkerna i Munkegärde så gick ut på äventyr. Behöver ingen speciell stigning för att jag ska få upp flåset. Så var helt färdig när jag hade tagit mig igenom all vegetation och nått civilisation. Fanns bara en sak att göra. Ladda upp för en chillkväll =)
Hell Ride blev filmvalet som synades med brorsan. Tarantino har regisserat och han gör ju antingen mästerverk eller riktiga kalkonrullar. Det var det sistnämnda. Kanske inte den värsta man sett men manuset måste han skrivit när han varit stoned as hell. Fokuserat mer på revolvrar och nakna bröst än en vettig handling. Så tummen ner till Hell Ride!

Artisten Qwote kan nog utan tvekan läggas i samma fack som usher och akon. Vilket är ett fack som jag diggar stenhårt. Gillar dom sköna balladerna dom levererar. Blir lite Qwote-reklam bara för det =) En partylåt och en mer laid-back. Enjoy

Veckans Örongodis:
Flo-Rida feat Qwote - Hot like fire
&
Qwote - Shawty Its Your Booty


Veckans (udda) Örongodis:
Volbeat - Radio Girl


Imorgon, ny vecka, nya möjligheter

Puss i Ljumsken

Avenyn By Night

Lördag 27/9
Dagens humör: Tröttsamt Energisk


Gå aldrig ut mot din vilja. När kroppen och sinnet förtvivlat skriker efter en chillkväll medan någon dominant kraft (tror den kallas för grupptryck) får en på andra tankar. Kunde inte tänka på annat än kebab och sänghalm igår kväll. Satt i soffan med ett par kvalitétsöl alá sofiero i kroppen och bara småtjöta med brorsan och en polare till honom. Kvällens aktiviteter skulle inte sträcka sig längre men plötsligt befann man sig i en lägenhet på avenyn tillsammans med skåning och Matiias. Det dröjde dock inte så länge innan man hamnade i ett förädiskt stadie, ett tillstånd där man är aningen primitiv och på jakt efter föda!
Sedan är det i stort sett mer regel än undantag att det efterföljande tillståndet blir än mer avdankad och trånande efter sänghalmen. Kvällen slutade vid tolv för mig och skåning, utan ens ha försökt komma in på någon klubb =P
Success FFS!

Gårdagens blogg fastnade visst i utkastet så fick publicera den idag så det blir två inlägg på väldigt kort tid. Känner mig som en bloggflöjt bara för det. Till slut kommer jag säkert köra en 24-timmarsblogg där jag återberättar varje timme i ett enskilt inlägg. Då är jag en äkta bloggis! =)

Nu väntar ett par timmar av röj och städ följt av ett träningspass. Det hela avslutas med det gemensamma kalaset hos mor och far. Där blir det iallafall garanterat chill. Just the way i like it =)

Puss i Ljumsken

Dreams of Chill

Fredag 26/9 (eftersläntad)
Dagens humör: Hängig


Usch för dessa drömmar. Vaknade kallsvettig inatt av en ruggig mardröm. En sån där när man får sån panik så man bara tvingar sig själv att vakna =) Lite coolt ändå att hjärnan kan pussla ihop sådana nervkittlande manus. Värre än Spielberg ju =P

Hur underbart är det inte att komma hem, dra på sig pyjamasbyxorna och inse att man har en hel helg ledig för frivilliga aktiviteter.. Det är en obeskrivlig känsla av lättnad och glädje. Ikväll trodde jag det skulle bli lugnt och fridfullt men partysugna krafter försöker få mig på andra tankar. Jag vet inte hur länge till jag kan stå emot ! Ni får veta hur det gått i morgondagens blogg =)

Puss i ljumsken

My Birthday

Torsdag 25/9
Dagens humör: Självkritisk

Congratulations to myself ..

Från 22 till 23. Ett år äldre men likväl ett år klokare och hetare =P Tänk att det var 5 år sedan man blev myndig. 1825 dagar och det känns typ som det var runt hörnet. Tiden eller rättare sagt livet bara viner förbi. Men minnen samlar man på sig ändå. Både bra och dåliga. Det senaste året har det dock mest innehållit den negativa sorten,  en känslomässig roller coaster som man kanske helst vill glömma men eftersom det tar tid får man istället ta lärdom av dom misstag och det som hänt =)

Min stora dag har inte varit så annorlunda, kalaset ska äga rum på Lördag så då blir det presenter och tårta. Och jobbade ju kväll idag så har mest fokuserat på det. Annat var det förr då man låg sömnlös av förväntan kvällen innan. Då man väcktes av falska men varma toner från föräldrarnas stämmor. Då man kom hem efter skolan och bordet var fullt med paket av olika färglada presentpapper, och så den obligatoriska miniatyr-flaggstången =) Nu tar man det mer med ro. Inte lika mycket känslor och förväntningar. Man är mer än nöjd bara man själv och sina närmaste är friska och lyckliga!  

Lite lustigt annars att typ hela familjen fyller under en period på fem dagar (jag och pappa 25:e. mamma 28:e och brorsan 30:e) Bara ena brorsan som inte är så vältajmad (15 november)

Lönen trillade in idag vilket öppnar för nya möjligheter. Inte minst när en ledig helg står för dörren. Ändå känner jag mig inte hundra för blöta tillställningar. Mer sugen på lugna kvällar med trevligt sällskap. Problemet är bara att hitta någon som tycker jag är ett trevligt sällskap =P

Puss i Ljumsken


Bling Bling

Onsdag 24/9
Dagens humör: Orkeslös

Har bestämt kakel till badrummet nu. Tog en tur till Stickans kakel och hittade en rätt trevlig kombination, gråsvart golv med ljusgråa väggar och en lite mörkare bård. Ni hör ju själva att jag gillar det mörka och burriga =P Undrar om burrig är ett ord..? =S
Igår kom johan på jobbet och fråga om vi kunde köra ett passbyte imon vilket betyder att jag har grymt skön sovmorgon. Gick ju givetvis med på bytet .. Istället för 6-16 så blir det 13-19 =) .. ZZZZzzzz

Det blir ett kort inlägg ikväll av den enkla anledningen att det inte finns så mycket att skriva om! Kollade dock på lite youtube-klipp och den här killen är för jäkla skön. Själva idén och upplägget med bumfights är osmaklig men mr Bling Bling som medverkar är en skön reko snubbe alltså =P ..
 
http://www.youtube.com/watch?v=ZIP3tmlzmTQ


Puss i Ljumsken

Scrub & Oktoberfest

Tisdag 23/9
Dagens humör: Fridfull & Harmonisk


Vilken underbar höstdag! Jag som sågade årstiden så grovt igår men det får man äta upp idag när vädergudarna slår tillbaka. Efter det dagliga kneget så drog jag faktiskt en stund ner till älven och satte mig och filosoferade. Riktigt skönt att rensa huvudet och samtidigt njuta av en perfekt höstdag.
Blev en pratstund med Disse i kapsylparken också innan man byggde på sin kagge med lite McDonalds. Hör och häpna, dom har plockat bort Big Tasty. Har dom ingen skam i kroppen?! Det var ju den fetaste burgaren, i dubbel bemärkelse..! Det får bli Max framöver =P
Ne, det där med rätt och hälsosam kost är en svår livstil att bemästra. Inte för att jag givit något helhjärtat försök till att leva på sallad och minimjölk men tror jag uppskattar det omättade fettet lite för mycket för att ta ett avsked. Dock är det svårt att blunda för att vågen inte stannar under 90-strecket vilket är en oroande och ganska tydlig varningsignal.
Men för att visa hur mycket jag tar dessa signaler på allvar ska jag berätta att jag funderar på att dra till Tyskland och till Oktoberfesten! Fatta vilken upplevelse för en ölälskare som mig, bada i skummande budweiser. Göd mig i mjöööd =D

Vantage point synades ikväll tillsammans med bröderna. En rätt typisk amerikansk rulle fast ändå med lite annorlunda upplägg. Så den gick och genomlida men var inte direkt sevärd. Har lite svårt för filmer som framställer USA som störst, bäst och vackrast. Undantag Team America =P
 
Använde en såkallad scrub idag när jag duschade. Tydligen ska den fungera som ett sandpapper på huden och ta bort hudrester och annan skit =P Så när jag kom ut så var jag len som en barnrumpa. Lite modigt att ta med en sån fåfäng produkt till sportlife där det flödar av testosteron. =)

Ett låttips redan nu för den som gillar lite rockballader.
Avantasia - Cy just a little


Puss i Ljumsken


Möjligheternas Dag

Måndag 22/9
Dagens humör: Dämpat munter


Studsade upp imorse, körde lite morgongymnastik följt av en morgonrunda runt kvarteret innan frukosten stod på bordet beståendes av havregrynsgröt, grovt bröd med keso och ett glas nypressad juice... överdrev jag lite för mycket för att det skulle låta någorlunda sant? Mm, tror också det... Ögonlocken var nämligen tyngre än vanligt, kroppen svagare och sinnet mindre harmoniskt.
Numer är det nattsvart när man beger sig till arbetet. Det piggar ju inte upp en precis. Både höst och vår är transportsträckor till dom två årstiderna som betyder något. Sommaren med all sol, värme och vimmel. Vintern med sin höga mysfaktor. Höst och vår innebär egentligen bara en övergångsperiod som man gärna önskar man kunde spola förbi. Men nu är vi här, med ena benet i den bakomliggande sommarvärmen och med det andra i den kommande vinterkylan. Och mittemellan hänger kronjuvelerna och dinglar i höstrusket... Får göra det bästa av situationen =)

Hursomhelst så flöt arbetsdagen förbi och jag lyckades till och med gäspa mig igenom ett gympass. Underligt att jag alltid är så "gäspig" när det kommer till att lyfta skrot. Inte så att jag känner mig slö och oengagerad men får ändå alltid gäspattacker som snabbt sprider sig som en epidemi i träningslokalen =P Ska nog börja med att dra i mig lite kreatin innan så skärpan höjs ett eller två snäpp.


Ska börja se Måndagarna som möjligheternas dag, det är viktigt med en bra start på veckan som man kan bygga vidare på! Det är på något sätt måndagen som sätter igång hela processen hur resten av veckan ska forma sig. Så mer positiv energi kring denna annars så gråa och nedstämda  veckodag.
Äntligen Måndag, äntligen! Och livet börjar på nytt igen! Veckan är kommen, helgen försvunnen och alla plockar fram den glada munnen =) Mer glädje åt Måndagar!!

Puss i Ljumsken


"Brand New Attitude"

Söndag 21/9
Dagens humör: Kontrollerad


Söndagsblogg, dags att knyta ihop säcken och runda av veckan. En vecka som har varit lite som mellanmjölk (citerat Idol-Laila). Inga direkta toppar eller dalar utan allt har passerat förbi utan att beröra. Kanske har dom små shoppingäventyren påverkat mig en aning, fick liksom mersmak och ett ökat ha-begär =P Men öppnar man inte ögonen själv så finns det en verklighet som drastiskt hinner ifatt och knockar en =P.

Har känt vibbarna av att jag har tur i spel rätt länge nu utan att gör något åt det. Det är dags! Direkt när lönen kommer ska jag köpa en lott! Och den speciella lotten ska vara nyckeln till den ekonomiska tryggheten! YEEES!! =)

Jag fått en ny ögonsten att fantisera om . . . Har nämnt henne redan i bloggen, Laila Bagge. Idol-flamman som sitter i juryn. Den kvinnan är ju bedårande vacker. Som ett vin av bästa årgång =)

"I got a brand new attitude"

Pinsamt värre men jag måste bekänna och erkänna att jag har haft problem med skadeparasiter i lägenheten under helgen. En påse med pizzakartonger, matrester och annat gojs lockade till sig en bananflugearmé innan jag hann ta den till soprummet. Så jag har beväpnad med dammsugarn ensam tagit upp kampen mot dessa odjur. Jag vann slaget men inte kriget. Kampen är inte över än.Skaffar jag inte dagliga rutiner på min skräphantering så kommer dom växa sig starkare och forma en ny attack. Då kanske jag inte kan stå emot!

Veckans Örongodis:
Pink - So what


Veckans udda Örongodis:
The Roots - Don't Say Nuthin


Imorgon, ny vecka, nya utmaningar!

Puss i Ljumsken

Bad Mood for a N00b

Lördag 20/9
Dagens humör: Irriterad


Nrj, hatar nrj..! Denna fantasilösa radiokanal ligger inne med en låtlista på 10-15 låtar som dom spelar om och OM igen. Rattade fram frekvensen idag på jobbet och under mitt pass spelades kate perry - i kissed a girl onekligen ohumant många gånger. Men kanske inte hade brytt mig så mycket om det inte hade varit en av Emils sämre dagar. Var extremt bitter idag och inte kunde jag gnälla på varken sömn eller hunger (vilket jag hade fått normal dos av). Helt enkelt bara en dag då man vaknar på fel sida och därefter uppfattar allt som motgångar =P
Det är när man är i detta labila tillstånd som man vill vara lite i skymundan och ta djupa andetag men icke sa nicke.. ! Både pension och barnbidrag hade inkommit så kunderna var som en flock pirayor på jakt efter en liten fläskkarré. Lyckligtvis överlevde jag den mentala påfrestningen och här sitter jag. Lördag och återigen en stillsam, harmonisk och framförallt vit kväll. Bloggen är sista aktiviteten innan jag intar sänghalmen. Funderade ett tag på att hänga på Dojjan, Bengan och gänget för lite chill o bärs följt av utgång men efter mer noggrant övervägande så mår jag nog bättre i att softa istället, i alla avseenden. Inte minst ekonomiskt! Hade blivit tvungen att planka in på krogen och fjäska till mig ett par avslagna carlsberg, inget dolce vita direkt! =P

Jourmorgon väntar när klockan ringer så det blir till att skaffa sig tillräckligt med sömn =)
Ta det nu lugnt alla som nu ska ut och slira och skaffa sig en blöt afton. Det finns en morgondag =P

Puss i Ljumsken 

The Recluse

Fredag 19/9
Dagens humör: Kramgo


Äntligen helg!! Trots att jag jobbar hela helgen så känns det alltid bättre att komma hem från jobbet en Fredag än en Måndag. Drog iväg en stund efter jobbet till mor o far och åt potatisgratäng =) .. passade även på att ta med mig bilen när jag drog mig hemåt så nu har jag bil hela helgen vilket underlättar en del =) börjar ju bli en aning kyligt att glida ner för backen vid sex-snåret numer. Hösten har verkligen gjort entré...

Kvällen bjuder inte på några äventyr av något slag. Ska slagga hyfsat tidigt, dels för att orka med jobbet imon och dels för att jag är allmänt seg. Varken kroppen eller det mentala har ställt in sig på att jag i dessa dagar är lite mer fysisk än under sommaren =P

Får ta o rycka upp mig när det gäller den sociala biten. Känner att jag dragit mig undan lite det senaste vilket på sätt och vis varit skönt för jag är en pojk som gillar att ha lite utrymme och tid för mig själv men det får ju inte gå till överdrift. Jag vill ju knappast utvecklas till en enstöring. Att i folkmun kallas för Eremiten Emil, hemska tanke! =P Så får börja arbeta bort mitt asociala beteende och bygga upp ett fungerande socialt nätverk igen =)

Puss i Ljumsken

Under Construction

Torsdag 18/9
Dagens humör: Filosofisk


Enda sovmorgonen denna veckan och vad händer? jo, dom klipper gräset alldeles utanför mitt sovrum vid halv åtta ..! Va är det för flöjtfasoner? När ska man få en ärlig chans att sova ut? Jag lyckades iallafall somna om och segade mig först upp vid tolv-tiden. Lite stekt ägg och bacon innan dagens enda utmaning stod på schemat, gympasset. Tredje passet för veckan så nu väntar lite vila så kör jag ett sista pass på Söndag.

Var och gjorde min veckohandling alldeles nyss. Mjölk, juice, korv, NUDLAR med mera. Har aldrig behövt köpa nudlar tidigare men nu får jag ta mig fan skaffa mig ett lager i nödfall. Krisen är nära =P
Idag tänkte jag kasta in ett par vitlöksbaguetter i ugnen och knäcka en kall till Idol och Vem kan slå F&F. Ska bli najs.

Skrev upp mig på firmafesten igår tack vare Marie. Hon var snäll och tog min Söndag =) .. För tredje gången (av tre tilfällen) så infaller tillställningen på min helhelg. Och jag jobbar bara helhelg var fjärde helg så det talar ju om ett grymt oflyt från min sida. Men tur i oturen så ställde ju Marie upp så hon får ett hjärtligt tack =)

Min bloggs utseende börjar forma sig ungefär som jag vill ha den. Men det kommer nog testas och bytas fram och tillbaka tills jag är helt tillfredställd. Till dess är min blogg som man säger "Under Construction" ..

Puss i Ljumsken

Knit an fashion

Onsdag 17/9
Dagens humör: Nöjd & Belåten


Mmm, steek! Lunchade på jensens idag. Älskar kött över allt annat, fattar inte veganer o annat antikött-folk vad dom går miste om? En saftig blodig stek jämfört med en torr sparris..? Jag är också djurvän men jag följer ändå min medfödda instinkt att äta kött, det är naturens gång. Men alltid ska det sticka ut vissa grupper som ska göra uppror mot dom mest självklara sakerna. Alla veganar och dylikt är i trotsåldern, thats it! =P

Är inne i en period där jag är villig och sugen på att konsumera och investera. Lägenheten är ett klockrent bevis på det men även igår och idag när jag var inne i stan och kollade runt lite på det nya klädmodet. Hittade extremt mycket som föll mig i smaken. Jag som egentligen sällan brukar vara på shopping-humör. Men kanske bara är så att det som är inne just nu faller mig i smaken... Stickade tröjor som är hett älskar jag och perfekt att ha nu när det ruggiga höstmörkret kryper närmare. Så dagens shopping-skörd blev faktiskt två stickade tröjor, en stickad halsduk och en mössa, stickad såklart! =) .. inhandlade även ett par snygga mörka jeans. It´s fabulous =P

Så vart man ledig imon då .. känns alldeles perfekt tajmat med en sovmorgon nu. Och helt ärligt så känns det faktum att jag ska jobba hela helgen också rätt skönt och lägligt. Har minst sagt en ansträngd ekonomi nu efter shopping-infallet och ju mer jag jobbar, ju mindre blir risken för en blöt utekväll eller två =P Så kvällen kommer gå till att krypa ner i soffan med en varm kopp choklad och en trevlig film. Mmm, livsnjutaren har talat =)

Puss i Ljumsken


Trög Tisdag

Tisdag 16/9
Dagens humör: Bekymrad


Trögstartat att vakna o inse att man varken har bil eller cykel att ta sig sina 2 kilometer ner till jobbet och dessutom utan fungerande ipod. Dålig början men det skulle inte förfölja mig hela dan. Skönt med lite sovmorgon jämfört med igår i och med att jag började sju. Och lagertjänster innefattar ju inga direkt betungande uppgifter. Massa kontroller och städning typ. Men visst känner man sig jäkligt manlig när man står där ute på bryggan med motorsågen och klyver pall. Det gillar tjejerna =P Det är förresten vid dessa tillfällena jag ska kalla på chefen och begära en löneförhandling =P

En liten felkalkyl angående badrummet. Tror jag får punga ut med  lite mer än vad jag först beräknade. Och det stör mig att dom på 70-talet när lägenheten byggdes inte kunde tänka på att lägga alla rör lite mindre synligt och inte placerat den där satans värmeberedaren mitt på badrumsgolvet. Börjar undra om hur långt i utvecklingsledet människorna på den tiden nått. Homo erectus? Blir ett par sömnlösa nätter tills jag hittar någon bra och hyfsat billig lösning på att dölja plåtskåpet något iallafall. 

Utvecklingsamtal idag med butikschef och kursledare. Givande? Njae... Förvirrande? snarare...  Skulle dels ge mina åsikter och tankar om hur det kändes hittills på MTK (utbildningen jag går genom jobbet) Det var ganska förväntat och inte vidare suspekt men när dom bad mig måla upp en bild på hur mitt liv såg ut om 5 år så blev jag lite betänksam. För jag har helt ärligt inte en susning om vad jag vill och kommer göra då.. Jag är ju fortfarande en vilsen liten krake som försöker hitta hem =P Och det dom ville höra var ju att jag högljutt skulle studsa upp på stolen och brista ut att jag helhjärtat skulle satsa på nuvarande jobb. Men det gjorde jag inte. Det enda jag kunde måla upp var att jag ville ha ett jobb där jag trivdes och utvecklades samt att jobbet gav mig en tillfredställande lön. Kanske inte var det dom ville höra men cheferna ska diskutera i veckan och ha ett möte till med mig nästa vecka om det som kom fram på detta mötet. sååå... To be continued =P

Puss i Ljumsken


Hockey & Höga Toner

Måndag 15/9
Dagens humör: Engagerad


Steg upp kvart i fyra imorse, alldeles för tidigt för mitt eget bästa. Men lite havregrynsgröt och en halvbrun chiquita fick mig lite mer mänsklig. Ändå jävligt skönt att komma till jobbet strax innan fem och bara gå alldeles ensam i butiken och dona. Inga irriterande kunder eller översociala kollegor =P men redan vid sex försvinner dock ensamheten igen o det blir liv och rörelse.
Slutade vid ett så va tidigt på sportlife och lyfte lite skrot och hektogram. Körde hela 5 pass förra veckan, debutveckan.. Brukar iof börja stenhårt för att sedan succesivt trappa av. Men denna gången ska jag hålla mellan 2-4 pass i veckan. Så jävla konstigt och irriterande att man får tillbaka motivationen alldeles efter sommaren är slut, när brunstperioden har blåst förbi liksom =P .. jaja, knepig är man. Alltid gott att vara i form iallafall, oavsett årstid.

Anna Bergendahl. Shit, vilken audition hon gjorde ändå! Liksom 16 bast och utrustad med den pipan, respekt. Ska bli lite intressant och se hur hon hanterar att gå från vanlig svensson till att bli den nya svenska artisten att ta musikvärlden med storm. Det är vad media förväntar sig iallafall, hon ÄR ju inte ens artist än. Hon är en tonårstjej som knappt börjat gymnasiet och som sjöng en låtsnutt på en minut, iof en underbar minut men ändå... Man borde kanske sänka förväntningarna lite så tjejen får andas lite, Lyfter man henne till skyarna med förväntningar blir fallet så mycket tyngre om hon nu inte skulle räcka till. Som sagt, tjejen är 16 år .. Men nog grubblat på idol-Anna.. här är hennes klipp iallafall som hur det än går för henne är suveränt. http://www.youtube.com/watch?v=Y5gMMw-6quM

Elitseriepremiär idag så ska till brorsan och se frölunda-matchen där över ett par kalla och lite vitlöksbröd =)

Puss i Ljumsken

PrologBlogg


Då har man fastnat i den nya modeflugan, bloggandet. Som en våg har den svept över oss. För ett år sedan var blogg någonting främmande för dom flesta. Nu vet till och med mormor vad det handlar om. Bloggvärlden är här för att stanna, det har blivit en del av den nya livstilen. En livstil som man lite elakt kan beskriva som kommersiell. Att marknadsföra sig själv (eller iallafall sin åsikt) och fånga uppmärksamhet. Just det att det har blivit så inne att ha en åsikt om allt och alla tror jag har gjort att bloggandet växt så enormt.

Det va prologen det. En rätt seriös inledning men härifrån går det nu bara utför =)

Bengan som fick mig att testa på detta så får ge det en chans. Men jag är förväntansfull. Fungerar ju lite som terapi att blogga. Ventilera sina tankar och funderingar. Så det betyder att jag kommer blogga mer för min egen skull än dom få läsarna, sorry =P

Ska fundera lite över hur mitt bloggupplägg ska se ut framöver. Vill ju gärna ha ett genomgående tema eller tråd. Är en man som föredrar fasta rutiner vettu, eller inte. Men vi får se hur det formar sig. Nu e iallafall bloggdebuten avverkad och jag är en i gemet!

Puss i Ljumsken!

RSS 2.0