Thursday with Camouflage

Torsdag 27/11
Dagens humör: Behaglig saknad


Hela dagen har känts som en typisk Söndag. Sovit länge, gått rastlös ett par timmar, kastat in en tvätt, varit o handlat, laddat hem film som man glott på till en godispåse.. Som sagt, en klassisk Söndagskänsla. Till o med kunde jag ana ett  bakrus imorse trots endast en kopp glögg igår kväll =/ Det funkar ju inte i praktiken men mentalt kändes det äkta =P

Ledig idag, jobb imorgon, ledig Lördag, jobb Söndag. Skönt på sätt o vis att ha sina lediga dagar lite utspritt. Nackdelen e la att få upp tempot på dom där "kläm-arbetsdagarna"..

Jag är inte mycket för musikaler men denna låten är faktiskt väldigt fin. Kanske för att jag tycker Peter Johansson är Sveriges bästa sångare men men =) Kalla mig fjolla men här är låten! =P

Puss i Ljumsken

Hilarious Ergonomics

Onsdag 26/11
Dagens humör: Tillfreds


Nu är äntligen flyttten på avdelningen klar. Glassen har hittat in i skåpen medan bär och desserter flyttat ut i disken. Återstår bara att justera så att fyllnadsgraden blir tryckande perfekt =P
Utbildning inom ergonomi fick man efter jobbet. Känns lite överkurs. Jag vet redan att man ska använda benen och ha rak rygg. Det tror jag alla i arbetslivet har lärt sig. Problemet ligger ju i hur bra man tillämpar det man lärt sig. jag har då varken tid eller lust att göra en korrekt lyftteknik. Dels ser det oerhört töntigt ut och för det andra blir effektiviteten farligt låg. Okej att det handlar om min kropp men jag kommer nog inte lyssna på den så väl som man kanske borde =P

Nu sitter man och värmer lite glögg på spisen. Ska bli en liten glöggkväll me ett par polare. Har börjat uppskatta den heta juldryck på senare tid. Bara lukten påminner om julefrid =P

Imorgon ska jag köra en efterlängtad storhandling. Kylskåpet gapar tomt så dags för en påfyllning med diverse livsmedel.

Puss i Ljumsken

Arcade

Måndag 24/11
Dagens humör: Överambitiös


Förstår inte hur jag orkar blogga idag men ibland överträffar man sig själv. Stämplade in 04.50 imorse på jobbet och stämplade ut runt 12,5 timme senare.. Och då hade man bara tagit 20 minuter rast under hela dagen. Det är sjuukt .. Men nu får man för att man tror man är en maskin. Trött är bara förnamnet. dricker en kopp varm choklad och efter den är uppdrucken så är det sängen som gäller, oavsett va klockan står på.

Börjar bli förkyld, näsan är igentäppt och huvudet bultar. Blir så när kylan överraskar än. Borde vara rätt förberedd på det i och med att man jobbar på frysavdelningen men alltid samma sak =P ..

Och imorgon väntar en efterlängtad löning =) Funderar på att köpa X-box 360 lr ngt .. Längesen man hade en spelkonsol o det är inte helt fel att ha ett när man vill fördriva tid =)

Fan, Anna åkte ut ur idol i Fredags. Då har ju båda mina favoriter försvunnit, förutom anna va ju Lars en frisk fläkt. Kevin förtjänar att vinna mest av dom som e kvar. Men ska jag vara ärlig följer jag inte idol längre. Fyra veckofinaler har jag missat. Själva konceptet känns ju fel när medelmåttor (om ens det) som Johan Palm o Robin B når top fyra ... ?! Före deltagare som Lars, Anna och Loulou. Det är för att svenska folket har all makt. Om det blir en idol 2009 måste dom göra om reglerna så juryn får något att säga till om även i veckofinalerna =) 

Nu är chokladen uppdrucken och ska borsta bissarna. Blir till att lägga sig i sin goa säng och kolla på färjan. Håkan "inga konstigheter" Hallin är så underhållande =P Synd bara att man inte skrattar med honom utan åt honom =P 

Natti Natti

Puss i Ljumsken 

Church Communion

Söndag 23/11
Dagens humör: Avslappnad


Hänt en del med min blogg. Tyckte den behövde ett ansiktslyft och så blev det också. Var så väldigt grå o trist innan, nästintill deprimerande. Inte för att det nya utseendet utstrålar glädje o lycka men färgerna är lite ljusare iallafall =P

Nog om min nya blogg, ännu en helg är lagd till handlingarna. Dopet var vackert och maten var farligt god =) Lite pinsamt att man inte har någon botten. Åt ju för tre personer =P .. Gillar inte att vistas i kyrkan, känner mig obekväm. Som om jesus inte gillar min närvaro =P Hur som helst så har jag funderat på det här med svenska kyrkan och har bestämt mig för att dra mig ur. Kyrkan tillför inget för mig. Man sparar upp till 4000 per år genom att gå ur, det är 330 kronor i månaden. Tyckte farsan sa att dom tar en krona per intjänad hundralapp. Låter inte mycket men en onödig utgift.

Söndagen har präglats av chill. Har mest suttit och putsat på bloggen. Satt en stund och gjorde färdigt min ommallning på glassen. Tror det löser sig riktigt bra, precis som jag vill ha det =)
Städat och tvättat har man hunnit med också! Så helt förgäves har inte denna Söndag varit ändå.. Ikväll ska jag unna mig en varm kopp choklad med en klick vispgrädde i. Det är livskvalité, inte minst när vinterkylan kryper allt närmare =)

Puss i Ljumsken

International Toilet Day

Lördag 22/11
Dagens humör: Utvilad och trött på samma gång


I´m back! Var väl över två veckor sedan jag bloggade senast. Ingen idé att sätta sig i bloggtvång. Har man inte lust så har man inte. That´s it!
Men nu är jag ju här vilket då bevisligen är ett tecken på att lusten är tillbaka. Om man ska sammanfatta den perioden i mitt liv som jag haft blogguppehåll så har det mest präglats av jobb. MTK-utbildning har jag hunnit med också. Även personalfest. Allt kretsar kring detta heliga jobb =P .. Men man får väl vara mer än nöjd att ha en trygg arbetssituation. Arbetslösheten har ju en formkurva som pekar åt helt fel håll.
Om man ska berätta mer om personalfesten så kan det sägas att det var den roligaste festen hittills av dom 4 jag deltagit i. Första tillfället på Stenungsbaden höll väl högre klass men eftersom jag överskattade leverns förmåga så stöp jag alldeles för tidigt. Så årets fest var för min del kanon. Fasike vilka roliga arbetskollegor man har ändå. Grymt sköna original!

För övrigt så var det Internationella Toalettdagen i Onsdags. Seriöst?! Jag vet att tanken och idén bakom det är godhjärtad och enbart avsedd att hjälpa behövande men måste man göra varenda dag till ngt speciellt..? I slutändan kommer det inte finnas en helt vanlig dag, en simpel Tisdag eller Torsdag. Alla dagar kommer ha sin internationella prägel =P 

Nu ska jag göra mig fräsch och dra på mig kostymen. Det nalkas dop för min kusin så då får se anständig ut =)

Puss i Ljumsken

 

Delayed Trick or Treat

Tisdag 4/11
Dagens humör: Hög arbetsmoral


En veckas blogguppehåll...riktigt illa! Men det har varit en rätt intensiv vecka med mycket bollar i luften. Det har varit filmkvällar, hockeykvällar, afterwork... ja, ni vet, allt det där jobbiga o tråkiga som måste genomlidas =P Och i helgen var det ju halloween. Jobbade Lördagen men efter arbetspasset så drog jag till Ung en stund. Där blev det lite glögg och chill. Sällskapet som hade samlats där var rätt ointresserade av utgång så jag hakade på det forna Kode-gänget. Det blev mest att leta efter andra och att allmänt flumma runt i stan men det var kul ändå. Men ack så sleten jag var dagen efter. Somna ju för det första på bussen hem så vaknade i min barndomsby så man fick vackert krypa med svansen mellan bena till mor o far och be om sovplats. Just like the old days =P Hade ju även glömt att ladda kylskåpet med partydryck under Lördagen så fick ge mig an slattarna vilket betydde ett intag av allt från cider och folköl till aurora och glögg =P

Funderar på att gadda mig igen. Men så mycket planer som snurrar i huvudet så jag vet att det inte kommer bli av på ett bra tag. Toaletten är ju först på listan sedan blir det ju altanbygge när det nalkas för våren. Hur som helst blir det en tatuering på ryggen. En rätt stor T-formad .. Tror ni kan tänka er hur det kommer se ut =P Sedan har jag även velat ha en streckkod på handleden. Den får man nog på köpet när man gör gaddningen på ryggen så det blir perfa vettu =)

I natt avgörs det vem som blir USA:s president. Spännande, men inte i den omfattningen så att jag kommer hålla mig vaken och följa sändningarna =P Räcker att läsa alla hundratals artiklar från kvällstidningarna nästkommande dag =)

Ska försöka blogga med tätare intervall nu. Kanske inte varje dag men många dagar i veckan =P

Go ghetto-låt :
Slim Thug - Click Clack


Puss i Ljumsken

RSS 2.0