Join the Prostitutes

Lördag 11/10
Dagens humör: Äntligen Partysugen


Man vaknar nästan med ångest när man varit så inaktiv som igår. En fredagkväll med en ledig efterföljande lördag borde innebära mer liv och rörelse än att ensam se halva idol innan man slocknar. Patetiskt men ändå skönt att slippa vara seg och dåsig när man vaknar till liv. Jag har ju dessutom undvikit en utgång vilket innebär en ekonomisk besparing. Så mer cash att spendera ikväll =P ..

Redan när ögonen slogs upp vid åtta i morse så var jag pigg som en lärka så försökt att fördriva tiden med att dra ner till kungälv o handla och glo på lite nya rullar. Såg Babylon A.D som verkligen var som alla Vin Diesels filmer. To much!
Diesel har definitivt hamnat i samma bedrövliga fack som Dolph Lundgren, Claude van Damme och Steven Siegal. "Dom oslagbara" ..!
Det är lite trist att han på något sätt säljer sig själv och sitt rykte för att ta välbetalda men mediokra roller i filmer som lägger allt sitt krut på just explosioner och adrenalinaction. Han har alltid varit hjälten som ingen kan vinna över. Spelar ingen roll om han möter hela ryska armén så är det ändå alltid han som till slut är herren på täppan. =) Han har medverkat i en bra film och det var i form av en biroll i filmen Saving Private Ryan. En av dom bästa krigsfilmer som producerats! Men efter det har det gått utför. Men han har i och för sig inte nått samma låga nivå som van Damme och Siegal som känns som filmvärldens främsta horor. Äkta prostituerade som hur svagt manus det än är glatt tar rollen i filmen om det langas fram rätt summa. Så Vin Diesel, anslut till the prostitutes =P

Sett Adulthood också som var en brittisk gangsterfilm om det hårda livet i ghettot. Verkar vara extremt bitter och kritisk nu men tycker denna filmen var urtråkig. En film utan själ!

Listan:

Top of the Line
Felon (9/10)

High Quality
21 (7/10)
Street Kings (7/10)

Good Stuff
Batman - The Dark Knight (6/10)
The Incredible Hulk (6/10)
Kung Fu Panda (5/10)
Folds Gold (5/10)
Hancock (5/10)
Untraceable (5/10)

Duger i Krig
Vantage Point (4/10)
Iron Man (4/10)
Wall-E (3/10)
Hellboy 2 (3/10)
Babylon A.D (3/10)

Kalkongänget
Adulthood (2/10)
Hell Ride (2/10)
Morgan Pålsson - Värdsreporter (2/10)

Ikväll blir det först bowling med Skåneman, Gurra och Maggan och efter det ska vi syna Sveriges nederlag i VM-kvalet (optimistisk) innan det nalkas fyllefest på avenyn! Yeah Baby! =) Har redan öppnat en kall så kvällen kommer bli fruktansvärt intressant. Antingen minnesvärd eller minneslucka =P

Puss i Ljumsken

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0