Vote For Diapers

Tisdag 28/10
Dagens humör: Snudd på Städgalen


Har ni kommit in i cleaning-mode ngn gång? När man når ett stadie där man rätt och slätt blir städgalen. En virvelvind som far fram och donar i lägenheten, allt känns så lätt och naturligt. Kan ju jämföras när man går över den accepterade promillegränsen och intar dansgolvet i tron att man inte har annat än studerat discodans. Då känns allt också väldigt lätt och naturligt. Man är odödlig!
Situationerna går ju därefter isär för i ena fallet vaknar man upp dagen efter till en glänsade städad och friskt doftande lägenhet vilket gör en stolt över sig själv, även lite förvånad och häpen över att en sån som jag kan åstadkomma detta. I det andra fallet vaknar man bara upp till en tryckande och påtaglig ångest över gårdagens utsvävningar, plus att lägenheten antagligen är lika mycket misär som innan =P Anledningen till att man drar upp detta är att jag kände vibbarna av att jag faktiskt kan hamna i cleaning-mode idag. Redan börjat tvätta kläder och diska =)

Redan börjar tankarna riktas mot helg, Halloween. Brukar vara lite maskeradfester som härjar denna helg. Tror det var hundra år sedan jag var på en maskerad =S .. Inte verkar det som om trenden bryts, jobbar ju hela helgen. Får väl isåfall gå till en fest och föreställa nykterist =P Ett föredöme i motsats till dagens festgalna ungdom.

Herregud, har ju glömt att såga Johan Palm denna veckan!! Kanske för att jag först såg veckofinalen när reprisen gick i Söndags. Fick flera gångar byta kanal för att vissa artister sjöng så horribelt falskt. Skärde sig verkligen och man led med dem. Men ingen sympati när det gäller denna Johan Palm. Tycker inte han borde gått vidare från första audition men visst, han brinner för musiken och utstrålar en viss känsla. Men till och med juryn börjar ju få nog av hans överskottsenergi o falska falsetter =P.. Tyvärr har han ju fångat dagistjejernas hjärtan. Alla idolomgångar skall ha en charmör. Tråkigt dock att det i år ska vara en pojk vars kropp utsöndrar mer östrogen än testosteron. 
Hur som helst åkte ju LouLou ut, hon hade ju jag tippat i finalen..? Oväntat värre. Dock inte så oväntat ändå att det återigen är tjejerna som ryker först. Inte för att dom är sämre på något sätt men killarnas fans (alltså mestadels tjejer) är mer hängivna och kan offra en telefonröst eller tio för att sin idol ska stanna =P Så det är tjejerna som slår ut tjejerna..

Puss i Ljumsken

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0