Dresscode Black

Söndag 12/10 (eftersläntad)
Dagens humör: Seg och åter seg


Herregud! Det är första reaktionen man får när man tänker tillbaka på gårdagen. Trevlig start och en positiv utveckling resterande kväll förutom slutet kanske.
Resan började med bowling med Skåning och Gustav. Det blev en nagelbitare och matchen avgjordes inte förrän alldeles i slutet. Det stod mellan mig och Skåneman. Gustav var i en egen division genom sina ihärdiga men ack så ineffektiva skruvförsök, han hamnade en bit efter =P
Jag stod till slut som vinnare och kunde senare på kvällen kvittera ut två kalla öl. En skön start som följdes av förferra i fontin. VM-kvalet mellan Sverige-Portugal synades lite halvintresserat samtidigt som man klunkade i sig av livets vatten och minglade. Magnus anslöt också, eller Maggan som är hans nya smeknamn,
Vi hade tidigt bestämt att en lokal utgång var uteslutet så vid elva mötte vi upp ett större sällskap på bussen beståendes av dom flesta gamla goa Kode-pågarna.
Destinationen var bestämd, siktet var inställt på glammiga Nivå på avenyn. Så förväntansfulla ställde vi oss i kön men det skulle visa sig att vi inte var välkomna. Inte för att vi var för unga eller för fylla o dryga. Nej, två i sällskapet hade nämligen vita gympaskor. Förstår att vakten var djupt upprörd över upptäckten. Tänk om det skulle slinka in gäster med vita skor. Hela nattklubbens rykte skulle ju sväva i fara. Rätt mediokert att man blir nekad inträde för detta när man för övrigt är anständigt klädd, inte för att jag tycker man är oanständig om man har vita skor men men.. Snacka om skorasism =P Låg Nivå!
Men vi lät oss inte sinkas utan begav oss istället till trädgårn vilket gjorde mig lite oroad. Senaste besöket visade sig inte alls vara lyckat då folket var allt annat än min typ. Men så var inte fallet denna afton så det var kanontrevligt. Många timmar gick, öl radades upp och shottar sänktes. Plötsligt var klockan så mycket att sista bussen för natten hade gått. Så då fick man komma på en nödlösning. Emil kopplade på den omtalade charmen och lyckades till slut få sovplats. Alldeles vid Ullevi så nödplanen blev rätt lyckad =) Så jag och skåning pallrade oss iväg och fick oss ett par timmars sömn. Men ack så fort ångesten smög sig på när man väl vaknade och insåg att man inte låg i sin egna gosiga säng. Borta bra men hemma överlägset bäst. 

Förutom hemresan från stan så har söndagen varit en inaktiv historia där mestadels av tiden tillbringats i horisontellt läge. Nu återstår bara ett nyttigt kvällsmål innan det är dags att somna in. Imorgon väntar ju helvetesstarten, 05-16 gör ju att man direkt får bekänna färg. Känner mig redan seg =/ usch usch! 

Inlägget fastnade i utkastet så eftersläntad blogg blir det ännu en gång.
  

Veckans Örongodis:
T.I. ft Rihanna - Live Your Life

Veckans (udda) Örongodis:
Anita Hegerland - Trollkarlen Lurifix


Imorgon, ny vecka, nya möjligheter

Puss i Ljumsken

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0