Hockey & Höga Toner

Måndag 15/9
Dagens humör: Engagerad


Steg upp kvart i fyra imorse, alldeles för tidigt för mitt eget bästa. Men lite havregrynsgröt och en halvbrun chiquita fick mig lite mer mänsklig. Ändå jävligt skönt att komma till jobbet strax innan fem och bara gå alldeles ensam i butiken och dona. Inga irriterande kunder eller översociala kollegor =P men redan vid sex försvinner dock ensamheten igen o det blir liv och rörelse.
Slutade vid ett så va tidigt på sportlife och lyfte lite skrot och hektogram. Körde hela 5 pass förra veckan, debutveckan.. Brukar iof börja stenhårt för att sedan succesivt trappa av. Men denna gången ska jag hålla mellan 2-4 pass i veckan. Så jävla konstigt och irriterande att man får tillbaka motivationen alldeles efter sommaren är slut, när brunstperioden har blåst förbi liksom =P .. jaja, knepig är man. Alltid gott att vara i form iallafall, oavsett årstid.

Anna Bergendahl. Shit, vilken audition hon gjorde ändå! Liksom 16 bast och utrustad med den pipan, respekt. Ska bli lite intressant och se hur hon hanterar att gå från vanlig svensson till att bli den nya svenska artisten att ta musikvärlden med storm. Det är vad media förväntar sig iallafall, hon ÄR ju inte ens artist än. Hon är en tonårstjej som knappt börjat gymnasiet och som sjöng en låtsnutt på en minut, iof en underbar minut men ändå... Man borde kanske sänka förväntningarna lite så tjejen får andas lite, Lyfter man henne till skyarna med förväntningar blir fallet så mycket tyngre om hon nu inte skulle räcka till. Som sagt, tjejen är 16 år .. Men nog grubblat på idol-Anna.. här är hennes klipp iallafall som hur det än går för henne är suveränt. http://www.youtube.com/watch?v=Y5gMMw-6quM

Elitseriepremiär idag så ska till brorsan och se frölunda-matchen där över ett par kalla och lite vitlöksbröd =)

Puss i Ljumsken

Kommentarer
Postat av: Kikki

Lite tråkigt de där med frölunda du!

2008-09-17 @ 21:01:17
URL: http://kikkilin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0