Autumn, Dark but Cosy

Tisdag 15/9


Fan kyligt att dra ner för munkegärdebacken på morgonen nu för tiden. Jobbiga trista höst som knackar på! Börjar snart bli tider där tända ljus, kvällste och filten blir viktiga detaljer i ens vardag. Bara sällskap som saknas då ..
om man ska se något positivt med hösten så är det ju faktiskt så att mysfaktorn är bra mycket högre när det börjar bli lite mörkt om kvällarna =)

Varit en lugn och kort dag på jobbet idag. Kom hem redan vid tolv och väljer då det sämsta alternativet som finns. Att lägga sig i sängen o glo på tv. Tog ju inte många minuter innan jag låg där i fosterställning med saliv i mungipan och snarkade.
Sjukt skönt att väl sova middag men att sedan vakna o försöka återgå till ett normalt beteende är ju en lite mer problematisk uppgift. Enormt slö och vilsen är man. 
Men nu har man iallafall ätit en lätt lunch och satt sig här.  Hade mina tankar på att träna vid fyra-fem med brorsan men han hade fått förhinder så skjuter upp träningsplanerna till imorgon istället. Som sagt, är slööö och vilsen.. Då ska man inte gå och lyfta skrot. 

Något som är mer lockande är att få massage. Och det är precis vad som händer Emil ikväll. Richard och Frida kommer över så ska jag vara fröken Fridas försökskanin. Hon pluggar till massör och vill ha olika personer att öva sina skills på. Vad gör man inte för vännerna, klart man tar en för laget o ställer upp! =P   

Låttips:

August - Love Not War ( http://www.youtube.com/watch?v=08ego7u_ZAQ )

Puss i Ljumsken


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0