Ja till Alliansen !!

Dag 15

Idag blir det ren propagandablogg :P

Få saker gör mig så upprörd och engererad som politik! Och nej, det är inget skämt.. Är så rädd att  dom rödgröna ska få makten.. jävla flöjt-opposition!
Men helt ärligt? vilka röstar på fjantarna? Dagismamman Mona, Greenpeace-aktivisten Maria och den lilla självgoda kommunisten Lars.. Ohhhh, vilket team dom har fått ihop, riktig matchmaking!

En politik som ska minska klyftorna..? mjo, en politik som ska göra det bättre för alla förutom dom som jobbar.. Jag köper att man ska sänka skatten för ålderspensionärer.. Det är dom värda för alla års slit.. Men dom rödgröna har ju en bidragspolitik som skrämmer skiten ur mig!

Undrar ärligt om folk inte minns hur det var när Göran Persson och socialdemokraterna hade makten? Det lönade sig ju knappt att gå till arbetet.. Man skrapade bara ihop ett par slantar mer än ngn tomte som satt och rullade tummarna i sin lägenhet och gillade systemet utan krav och kontroll..

Statsskulden växte ju rejält under sossarnas tid vid makten.. Dom trodde man kunde låna till satsningar, finansiellt helt okej enligt dom..
Och blir så trött när man hör hur dom rödgröna kastar skit på alliansen för arbetslöshet och allt.. Team Reinfeldt har fått ner statsskulden, likaså har dom fått arbetslösheten gå åt rätt håll.. men folk och framför allt oppositionen verkar glömma att det har härjat en global finanskris alldeles i anslutning med maktskiftet.. Det är lätt att skylla på den sittande regeringen men tror vi ska vara glada att vi hade Reinfeldt och Alliansen vid rodret och inte Sahlin och Socialdemokraterna..

Mona Sahlin, handen på hjärtat.. vill ni verkligen se henne som statsminister? Hon har ju inte ens stöd hos hennes eget parti och dess sympatisörer.. Bara det räcker ju för att förstå att det är ett parti med kraftigt interna problem .. Både sosseprofiler som Björn Rosengren och Göran Persson har ju uttryckt missnöje över hur Mona och 2010-års upplaga av partiet tar sig an valets upploppsträcka..

Media blossar emellanåt upp olika hjärtekrossande historier, det kan vara en mamma som blivit tvingad att gå till arbetsförmedlingen dagen efter hennes barn dött för att inte riskera att bli av med A-kassan.. Sådana fall är ju givetvis fruktansvärt tragiska och man lider med dom drabbade..
Tyvärr blir det ofta så när man är i startfasen på en ändring i systemet (en ändring som var nödvändig med tanke på sossarnas tidigare bidragssystem).. att det hamnar enstaka personer i kläm.. Och det är dessa fåtal fall som dras upp i media på förstasidan och får den blåögda att tro att hela systemet helt plötsligt är förkastligt, baserat på en eller ett par händelser som media valt att skriva om..
Media har en enormt stor makt och uttnyttjar denna till fullo..

En annan sak man inte tänker på är ju att det är personer bakom det som skrivs, journalister som har egna politiska åsikter och värderingar.. klart att det speglas i journalistens artiklar.. Ett exempel på detta är Aftonbladets Lena Mellin som det så tydligt lyser igenom är sossetant..

Nee, jag är inte speciellt insatt i politiken, tycker bara det är roligt att följa valkriget :P
Men min röst faller utan tvekan på Fredrik Reinfeldt och Moderaterna.. Köper deras skatte- och jobbpolitik, deras tydliga politiska filosofi; det ska löna sig att arbeta!! Så det blir ett skarpt Ja till Alliansen den 19:e!! :P

Om man ska släppa politiken så kan det nämnas att startgropen har lämnats för denna veckan.. 5-15 på jobbet och en timmes bröst och rygg på sportlife centrum.. Älskar måndagar, känner sig alltid så skönt trött efter hemkomsten.. Samvetet är liksom mättat och man känner sig tillfreds med det rådande allmäntillståndet :P ..
Sen är det alltid skönt att veta att morgondagen bjuder på lång och efterlängtad sovmorgon.. ZZZZzzzz!! :)

Nu bjuds det på proteindrink och filmen Salt med fröken Jolie.. Sweeeet!

Puss i Ljumsken

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0